torsdag den 13. december 2012

ØV, bilen skal afleveres idag! (PRØV1ELBIL)


Så er bilen vasket og klar til aflevering, og vi kommer til at savne den!!


Se det originale indlæg her






Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

søndag den 9. december 2012

Man kan da stadig komme rundt med FULD varme (PRØV1ELBIL)

Så blev turen i skoven med familien aflyst, på grund af "snestorm", ja jeg syntes ikke det var så vildt i Hedensted/ Horsens området at man ikke kunne køre en tur, der skulle dog lidt tilløb til at bakke ud af indkørslen, men ellers gik det fint.

Vi tog derfor ind og byttede gaver ved et hold venner istedet, og det var selvfølgelig på fuld varme hele turen, så den lille og konen ikke skulle fryse (Emilia sad uden vanter på sine små hænder), og ja efter de godt 35-40 km. var vi nået hjem og havde brugt omkring det halve af batteriet. Så ja hvis man ved man ikke skal længere end omkring de 60 km. her om vinteren, kan man med sikkerhed bare give fuld knald på varmen.


Se det originale indlæg her






Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

torsdag den 6. december 2012

Der ER plads til barnevognen i bagagerummet (PRØV1ELBIL)


Nu er det sådan at vi skal i skoven i weekenden, og der skal barnevognen selvfølgelig med, så vi blev da lige nødtil at prøve at se på hvordan bilen skulle pakkes, for at den kunne være der. Med lidt Tetris-snilde så kunne barnevognen være der selvom begge bagsæder stadig var oppe.


Som i kan se er begge bagsæder slået op, og der er stadig plads til barnestolen og konen.

Til info er barnevognen en Oddervogn med X-dream II stel, som var den absolut mest sammenklappelige barnevogn på markedet da vi købte den, så det hjælper jo også lidt på pladsen.


Se de originale indlæg her: indlæg 1 indlæg 2






Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

søndag den 2. december 2012

Vi savnede elbilen! (PRØV1ELBIL)

Så blev turen til Randers tilbragt i en Renault Clio, og selvfølgelig, det var da nemmere med en fuldtanket benzinbil så vi bare kunne køre direkte derop og hjem uden de store tanker på om vi lige skulle klatlade i Århus, men allerede de første kilometer begyndte jeg at tænke, jeg havde altid set den lille Clio som en "lydløs" bil, ihvertfald i forhold til vores egen Peugeot 206, men hvis Clio'en var "lydløs", så glæder jeg mig ikke til at komme tilbage til vores egen bil, og puha hvor er det egentlig meget nemmere med det der automatgear.

Jeg syntes også på et tidspunkt at varmen "lugtede" en smule, men det var nok bare bilerne foran.

Jill syntes også vi manglede lyset i midten af bilen (i kabinen), så hun kunne underholde Emilia på vej derop og hjem, men Emilia sov da heldigvis det meste af vejen. Men det er jo også individuelt hvor lyset er placeret i diverse biler.

Ja og vi slap ikke helt for klat-"ladningen", da det jo var en lånt bil skulle den selvfølgelig fyldes op inden den blev afleveret.

Svigerforældrene havde selvfølgelig selv taget en tur i elbilen, da det var dem vi byttede bil med, og selvom jeg både havde fortalt at de sagtens kunne komme til vejle og tilbage igen et par gange med fuld varme på, havde de kun været ved Bilka i Vejle, og da de kørte derfra havde de slukket for varmen, da de syntes den brugte meget strøm, så de "frøs" på turen tilbage, hvilket betød at da de afleverede den havde de kun brugt 25% strøm, men det må de jo selv om!

Så gladeligt holder elbilen nu igen i vores indkørsel.


Se det originale indlæg her






Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

lørdag den 1. december 2012

Tur på Lodsepladsen (PRØV1ELBIL)

Det blev godt nok ikke til et billede, men jeg var også mere opsat på at få kørt skrald afsted, så det missede jeg lige i farten.

Alt imens jeg fik lagt sæder ned og fik stoppet de 5 skralde sække og en kasse med glas i bilen, havde jeg varmen på fuld knald, så allerede da jeg smækkede bagklappen var bilen frostfri. Jeg kunne samtidig konstatere der ihvertfald var plads til 2-3 store skraldesække mere i det, okay rummelige bagagerum (altså når sæderne er lagt ned).


se det originale indlæg her






Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck